Cuvinte alese - Dumitru Constantin-Dulcan

Preț: 70,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2023
Pagini: 274
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Cuvinte alese - Dumitru Constantin-Dulcan

Privind tabloul actual al omenirii, se înţelege fără dubiu că ştiinţa materialistă şi-a epuizat resursele de rezolvare a problemelor cu care se confruntă.
Ştim acum, prin fizica modernă, că noi ne creăm propria realitate, prin transformarea undei invizibile într-o realitate perceptibilă. Facem astfel ca lumea sâ fie. Este o mare şansă ce ni s-a dat.
Vom uza oare de ea pentru a ne schimba destinul...?
FIZICA CUANTICĂ
Universul există pentru că fiecare particulă din câmpul cuantic este coordonată de către o conştiinţă care îi impune o permanentă mişcare şi o finalitate.
La întrebarea „Cine pune în mişcare cuantele de energie, astrcle şi planetele?”, nu poate fi decât un singur răspuns: Mintea Universului.
Text adăugat de autor

Fizica cuantică demonstrează că substratul ultim al materiei nu este substanţa, ci doar energie şi informaţie. Mă întreb, atunci, pe ce se bazează concepţia materialistă despre lume, valabilă în fizica din secolul al XIX-lea.
 
 
Infinit şi eternitate. întindere fără sfârşit şi timp veşnic. Nu putem exprima în termeni logici ceea ce sfidează logica. Fizica cuantică este cel mai bun exemplu. Cum să înţelegi logic existenţa aceleiaşi entităţi cuantice în mai multe locuri diferite în acelaşi timp? S-a fotografiat, spre exemplu, un electron în 3. 000 de poziţii simultan! Universul cuantic •; poate fi exprimat doar matematic, nu şi după logica noastră formală.   
Către noi înşine 2. Dialoguri-şoc cu 6 înţelepţi
 
CUPRINS:
 
Cuvinte alese
ADEVĂR    
CONŞTIINŢĂ    
CRIZĂ    
EVOLUŢIE   
FIZICA CUANTICĂ  
GÂNDIRE   
IISUS    
INSTINCTE    
INTELIGENTĂ    
ISTORIE    
LUMEA SPIRITUALĂ
MOARTE    
OM    
PERSONALITĂŢI    
PUTEREA GÂNDULUI
RELIGIE            
SĂNĂTATE...    
IUBIRE            
SINE ÎNSUŞI    
SOCIETATE    
SURSA VIEŢII    
ŞTIINŢĂ          
UNIVERS    
VIAŢĂ            
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.2013 sec